duminică, 28 aprilie, 2024

Cum a slabit Razvan Ciobanu ajungand de la 127 de kg la 80 de kg

Distribuie:

Publicat:

Razvan Ciobanu, celebru creator si critic de moda, nu a avut dintotdeauna o silueta supla. Cu ajutorul unei diete proteice data de nutritionist, el a topit surplusul de la 128 de kilograme pana la greutatea actuala, respectiv de aproximativ 80 de kilograme.  Face sport si nu mai vrea sa ia proportii, simtindu-se foarte bine cu noile dimensiuni.

In anul 2001, Razvan Ciobanu, care a fost jurat la emisiunea Bravo, ai stil de la Kanal D, ajunsese sa cantareasca 127 de kilograme. Ingrijorat de problemele de sanatate, acesta a decis sa treaca la dieta. Ciobanu s-a lasat de fumat si a adoptat un regim proteic, bazat pe carne, branza si oua. El a marturisit ca mananca de 5 ori pe zi pana se satura. Insa are mare grija ce consuma si din cauza faptului ca este foarte pofticios nici nu se atinge de alimentele "interzise" pentru ca stie ca nu se poate rezuma la doar o lingurita.

"Oamenii au ajuns sa se uite in farfuria mea sa vada ce mananc. Eram la masa cu niste prieteni si comandasem mamaliga cu branza si smantana. 'Adica asta a slabit atat si mananca asa ceva?'. Am cinci mese pe zi, mananc carne, legume, branza etc. Eu nu sunt cu cantitatile mici. Mananc pana ma satur. Asa functioneaza la mine, eu nu pot sa tin o dieta cu 100 de grame de ceva. Dar nu mananc nimic fainos, carbohidrati, mai ales in perioada de intretinere. Mi-a zis cineva ca daca am o pofta fara de care nu pot sa dorm noaptea, de genul visez la baclava, sa ma duc a doua zi sa-mi satisfac pofta pana in ora doua. Dar evit asta, pentru ca eu nu pot sa iau doar o lingurita din ceva, eu daca ma apuc de ceva trebuie sa termin. Spre rusinea mea, nu am mai fost la sala, dar dieta e baza. Orice pastile a-i inghiti, daca nu tii si dieta, nu au niciun efect", a declarat Razvan Ciobanu la Antena Stars, potrivit one.ro.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img