duminică, 28 aprilie, 2024

Cum arăta Iuliana Marciuc în copilărie. Vedeta TV a deschis un cămin de bătrâni

Distribuie:

Publicat:

Cravata de pioner şi frizura adecvată timpului. Aşa arata, cu siguranţă, orice copil din vremea comunistă. În imagine însă este o vedetă din România. Tu o recunoşti? Ei bine, este chiar Iuliana Marciuc în copilărie.

Noi o ştim pe vedetă de la emisiunile de pe postul naţional de televiziune. De asemenea, numele ei este asociat cu cel al lui Adrian Enache, cu care are o relaţie de mulţi ani. Cei doi au un băiat de 16 ani, dar nu sunt căsătoriţi.

Cine este Iuliana Marciuc

Tabloidele au scris mult timp despre faptul că Adrian Enache şi-ar fi părăsit soţia pentru a fi cu Iuliana Marciuc. Dacă este sau nu adevărat ce se spune, doar ei ştiu. Cert este ca cei doi sunt împreună de foarte mulţi ani, iar rodul iubirii e un băiat în vârstă de 16 ani. De ce nu s-au căsătorit până acum? Conform afirmaţiilor vedetei, căsătoria nu a mai fost o prioritate după venirea pe lume a fiului lor, David. Chiar dacă e trecută de 50 de ani şi nu e măritată, Iuliana Marciuc spune că se simte împlinită şi profesional, şi personal.

”Confortul și siguranța îmi sunt date de familie, de David, de Adrian, iar fericirea o construiesc împreună cu ei, dar și singură”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img