sâmbătă, 25 mai, 2024

Cum arata Lavinia Pirva in ultimul trimestru de sarcina. Viitoarea mamica este destul de activa – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Lavinia Pirva este in ultimul trimestru de sarcina. Are o burtica tare mare si frumoasa. Se pare ca tanara mamica este foarte activa in aceasta perioada, a fost surprinsa pe strazile din Bucuresti.

In decembrie 2018, Stefan Banica a anuntat ca va deveni tata pentru a treia oara. Bucuria a fost imensa si pentru el, si pentru fani, si pentru familie, dar mai ales pentru Lavinia Pirva care urmeaza sa devina mama pentru prima oara. Iata ca lunile au trecut foarte repede, iar ea este acum in ultimul trimestru de sarcina.

Momentul cel mai se apropie, dar ea este o viitoare mamica activa. Lavinia Pirva a fost surprinsa prin Bucuresti. Marti, pe la ora 11 dimineata,  cantareata a fost surprinsa in zona Timpuri Noi, la apartamentul in care a locuit dinainte sa fie cu Banica. Imbracata in negru, cu paltonas mov foarte cochet, solista a aparut cu burtica la vedere.

Se poate observa ce sarcina evolueta, cat de bine ii merge.  Alaturi de ea este mama ei, se pare ca doamna Parva a venit de la Timisoara ca sa ii fie alaturi fiicei si ginerelui Banica, pentru a le da o mana de ajutor cand bebelusul se va naste.

Stefan Banica nu poate trai fara familia lui. Va deveni curand tata pentru a treia oara
Stefan Banica va deveni anul acesta tata pentru prima oara. Are proiecte importante in televiziune, dar cele ce tin de viata personala il fac cel mai fericit. Iata cum se simte acum, inainte sa isi tina in brate bebelusul.

Sursa: huff.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img