joi, 9 mai, 2024

Cum își umilea Vladimir Putin soția

Distribuie:

Publicat:

Dezvăluirile fostei soții a lui Vladimir Putin

Într-o biografie a lui Putin din 2002, publicată în Foreign Policy, femeia a declarat că a fost nevoită să dea naștere singură primului copil al cuplului. Ea a spus că a chemat un taxi să o ducă la spital, deoarece Vladimir Putin era plecat într-o călătorie de afaceri.

Ea a susținut că, la întoarcerea sa, Putin a ordonat ca fetița să fie numită Maria, după numele mamei sale, deși soția sa prefera Natascha.

Lyudmila a spus: „Am fost în lacrimi. Dar apoi am realizat că nu exista nicio altă opțiune, fiica mea urma să se numească Maria”.

Ea și-a amintit că era jenată de întârzierea obișnuită a soțului ei de atunci. „După o oră, aproape că plângeam de umilință.”

Ea a afirmat că Putin ar fi folosit tacticile KGB – agenția de securitate a Uniunii Sovietice – pentru a se asigura că este de încredere și a o verifica.

În 2011, presa germană a publicat dosare ale agenției de spionaj vest-germane BND care îl acuză pe Putin că ar și-ar fi bătut soția.

Lyudmila s-ar fi împrietenit cu un agent de interpretare și fi făcut mai multe dezvăluiri, spunând că soțul ei a folosit „violența domestică și a avut]numeroase aventuri sexuale”.

O figură discretă, Ludmila a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, în așa măsură încât apariția sa la inaugurarea soțului ei a fost un subiect de prima pagină a ziarelor.

În presa rusă au fost publicate numeroase afirmații potrivit cărora Putin ar fi avut aventuri cu femei.

continuarea pe playtech

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img