miercuri, 29 mai, 2024

Cum l-a surprins Gina Pistol pe chef Florin Dumitrescu, la o petrecere. Nimeni nu ar fi crezut că așa se înțeleg în spatele camerelor de filmat

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol și Florin Dumitrescu au o relație specială, chiar și în spatele camerelor de filmat! Iată cum l-a surprins prezentatoarea TV pe chef.

Gina Pistol se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

De asemenea, blondina îi ține la curent pe admiratorii săi cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, prin intermediul rețelelor de socializare, în special pe Instagram, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Așa s-a întâmplat și recent, asta pentru că iubita lui Smiley a mers la o petrecere, acolo unde a fost prezent și chef Florin Dumitrescu, iar vedeta a filmat câte ceva pentru fanii ei, urcând apoi videoclipurile în mediul online.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img