Cum să alegeți stickerele de perete potrivite

0
91

Stickerele de perete reprezintă resursa perfectă pentru a decora frumos pereții casei. Fie că vă mutați într-o casă nouă sau renovați spațiul existent, un sticker de perete poate îmbunătăți foarte mult aspectul unui perete. Iar aceste stickere de perete pot îmbunătăți cu adevărat aspectul pereților și pot da tonul casei, fără să vă coste prea mult timp sau bani.

Stickerele de perete câștigă, de asemenea, popularitate în rândul proprietarilor de locuințe datorită flexibilității pe care o oferă în crearea unor teme personalizate. Pe lângă asta, pot fi folosite pentru a ascunde anumite zone și petece pe spații și pentru a anima pereții (cum ar face-o un tapet de camera pentru copii).

Cu toate acestea, la fel ca orice alt produs, poate fi dificil să alegeți ce stickere de perete să folosiți. Din acest motiv, există factori care trebuie determinați atunci când se aleg stickerele de perete. Mai jos sunt câteva sfaturi utile despre cum să selectați stickerele de perete potrivite pentru decorare.

1. Selectați suprafața potrivită

În primul rând, trebuie să știți unde doriți să plasați stickere de perete și să vă asigurați că este suprafața potrivită. Este foarte recomandat ca suprafața sau peretele vizat să fie neted și uniform. Practic, gresia și pereții texturați sau aspri nu sunt cele mai bune suprafețe pe care să lipiți stickere de perete, deoarece este posibil să lase buzunare de aer, iar acest lucru va interfera cu aderența lor. De asemenea, stickerele de perete au tendința de a se micșora în diferite condiții meteorologice atunci când sunt aplicate pe suprafețe aspre și accidentate.

Înainte de a vă decide pentru un anumit sticker de perete, este o idee înțeleaptă să citiți conținutul de pe ambalaj pentru a determina tipul de suprafață pe care se va lipi stickerul și pregătirea necesară. De asemenea, lămuriți-vă cu privire la procesul de îndepărtare, pentru a nu vă deteriora pereții în acest proces.

2. Alegeți designul potrivit pentru peretele dvs.

Deoarece diferite spații au scopuri diferite, este esențial să vă asigurați că obțineți designul de sticker potrivit pentru spațiul pe care îl doriți. Deși există atât de multe modele de stickere de perete, nu toate sunt destinate anumitor zone. Prin urmare, trebuie să știți ce stickere de perete să afișați în spațiile disponibile.  Iată câteva idei grozave pentru decorarea diferitelor încăperi din casa dvs.:

Camera de zi

Camera de zi poate fi cea mai intimidantă cameră de decorat, deoarece este locul în care familia și vizitatorii dvs. petrec cel mai mult timp. Vreți să vă asigurați că piesa pe care o alegeți vă reflectă personalitatea și oferă un mediu cald pentru a stârni conversații.

Începeți prin a măsura dimensiunea camerei dvs. de zi pentru a vă ajuta să alegeți dimensiunea potrivită a stickerelor pentru pereți. Cele mai multe camere de zi sunt decorate cu stickere mari, mai ales dacă pereții sunt mari și lați. Stickerele mari nu doar creează un punct focal, ci și umplu un câmp vizual.

Dormitor

Un dormitor este un loc de relaxare, iar stickerul ar trebui să reflecte acest lucru prin faptul că nu are prea multe detalii. Găsiți stickere cu culori pastelate și cele care imită natura pentru a oferi dormitorului un peisaj frumos și relaxant. Căutați abțibilduri de perete care au culori liniștitoare și agățați-le la nivelul ochilor.

În plus, există numeroase modele de abțibilduri de perete pe care le puteți folosi pentru a decora camera copiilor. Ar fi o idee excelentă să îi implicați în procesul de selecție și să țineți cont de ceea ce le place. De exemplu, dacă le plac stelele sau aventurile, optați pentru stickere de perete care să le pună în evidență preferințele.

De asemenea, puteți selecta dintr-o gamă largă de animale, personaje de desene animate și basme pentru stickerele de perete pentru camera copiilor. Practic, alegeți stickere de perete cu culori deschise și tot ceea ce poate fi asociat cu bebelușii, cum ar fi animalele de pluș.

Baie

Baia este o cameră distractivă de decorat cu stickere de perete. Stickerele cu imagini de munți, cascade, râuri și animale marine reprezintă un fundal perfect pentru baie. Pentru baia copilului, optați pentru stickere cu scene colorate, alfabete și orice alte modele care ar ajuta la lărgirea imaginației copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.