duminică, 5 mai, 2024

Cum să alegeți stickerele de perete potrivite pentru casa dvs

Distribuie:

Publicat:

Stickerele de perete câștigă din ce în ce mai multă popularitate și acceptare în aceste zile, deoarece designerii și artiștii au introdus în mod creativ o varietate de teme colorate și personalizate pentru a satisface nevoile individuale.

Multe stickere de perete sunt mai puțin costisitoare în comparație cu pictura și vă oferă flexibilitatea de a crea tema pe care o doriți. Temele variază de la o grădină luxuriantă engleză contemporană până la o uimitoare viață sălbatică din Serengeti. Acestea își pot găsi în mod creativ expresia în sufrageria dumneavoastră cu ajutorul unor stickere de perete. Unele stickere de perete au un design creativ și flexibil și pot fi, de asemenea, prietenoase cu buzunarul.

Tematica, calitatea și acoperirea reprezintă un factor determinant în evaluarea acestor stickere. În acest articol, vom sublinia câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți stickere de perete.

Suprafața de afișare a stickerelor de perete

Trebuie să examinați locul în care intenționați să lipiți decorul achiziționat. Acesta trebuie să fie neted, uscat și curat. Suprafețele aspre sau crăpate ar lăsa contururile în afară atunci când sunt privite cu atenție. De asemenea, poate doriți să evitați suprafețele puternic texturate, cu finisaj tex-cote. Suprafețele aspre ar face ca stickerele să se micșoreze în timpul schimbărilor de vreme. În acest caz, câteva tablouri canvas ar putea fi mai potrivite.

Designul de interior al casei dvs.

Nu există un sticker de perete bun sau rău, este nevoie doar de alegerea celui care se potrivește cu camera pe care o aveți în vedere.

Uitați-vă mai atent la culoarea peretelui dumneavoastră, dacă vă pricepeți la asortarea culorilor, atunci aceasta nu ar trebui să fie o problemă.  De exemplu, pereții de culoare albă se potrivesc practic cu orice altă culoare. Pereții cu culori primare se îmbină perfect cu stickere de perete în culori secundare.

Culoarea mobilierului, a canapelei, a covorului, a gresiei sau a mochetei trebuie luată în perspectivă, asigurați-vă că nu contrastează atât de mult. O pardoseală de culoare strălucitoare oferă cu ușurință o iluminare mai bună și face ca o cameră să pară mai mare.

Dimensiunea stickerelor de perete

Această parte este foarte importantă. Nu ați vrea să ieșiți din magazin cu achiziția dvs. minunată, apoi să vă amintiți că nu ați verificat cu adevărat dimensiunea a ceea ce tocmai ați cumpărat.

Pentru a evita problemele legate de solicitarea de înlocuire și de rambursare, luați câteva minute pentru a verifica de două ori cerințele dvs. în ceea ce privește dimensiunea cu ceea ce intenționați să cumpărați de la magazin. Măsurați cu precizie suprafața de perete pe care intenționați să o acoperiți, acordați câțiva centimetri sau centimetri în plus pentru a acoperi orice deficit.

Dacă nu vă pricepeți atât de bine la măsurători, puteți ruga pe cineva să vă ajute. Cereți vânzătorului dumneavoastră specificațiile și măsurătorile pentru stickere înainte de a cumpăra. Unii vânzători declară specificațiile produsului în mod clar pe produs, asigurați-vă că vă uitați după ele.

Majoritatea stickerelor de perete sunt realizate din vinil, material netoxic. Ele pot fi aplicate cu ușurință, dar evitați bulele de aer sub partea lipicioasă pentru a evita ca aceasta să se deschidă la margini. Luați în considerare cu atenție acești factori înainte de a vă decide. Aruncați o privire la o varietate de modele de stickere de perete înainte de a cumpăra unul.

O regulă generală este să faceți o fotografie a camerei de zi sau a dormitorului, de exemplu, și să o afișați pe ecran, una lângă alta, cu opțiunile pe care le aveți în vedere.

Preferințele personale

Cercetările au arătat că culorile afectează oamenii în moduri diferite. Culorile influențează modul în care ne simțim și răspundem la mediul înconjurător.

De exemplu, o cascadă de apă care alunecă ușor de pe o stâncă pe o vegetație verde și luxuriantă, apoi un curcubeu care se arcuiește frumos în frumusețea sa va trimite senzații creierului interpretându-le ca fiind pașnice și liniștitoare. Acest lucru ar induce o dispoziție pașnică oricărei persoane care privește un astfel de portret.

Culorile ne afectează starea de spirit și declanșează comportamente impulsive.  Pentru că culorile din zona roșie a spectrului sunt cunoscute ca fiind culori calde, partea albastră este rece. Verdele și movul sunt și ele culori reci, mai ales atunci când sunt modificate în numeroase variante de culoare.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img