marți, 26 septembrie, 2023

Cum să scazi febra fără medicamente: Remediile naturale care stimulează procesul natural de transpirație

Distribuie:

Publicat:

Febra se manifestă atunci când organismul se luptă cu o anumită infecție existentă în organism. Fie că este vorba despre un virus sau o bacterie, aceasta apare ca un răspuns al sistemului imunitar care încearcă să elimine agentul infecțios. Deși majoritatea persoanelor preferă să un tratament farmaceutic, există anumite tratamente naturiste eficiente pentru scăderea rapidă a febrei.

Temperatura medie a corpului este de 37°C, însă aceasta poate varia în funcție de vârstă și de propriul organism. Febra apare atunci când această valoare depășește 37.2°C și de cele mai multe ori reprezintă o reacție a sistemului imunitar. Aceasta apare atunci când un agent infecțios este prezent în corp, iar sistemul imunitar luptă pentru a-l elimina din organism.

Scăderea rapidă a febrei se poate realiza prin administrarea produselor farmaceutice, însă există o serie de plante care au același rol și sunt eficiente, dacă febra nu este foarte ridicată. Iată care sunt remediile potrivite pentru această afecțiune, potrivit Click pentru femei.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img