marți, 26 septembrie, 2023

Cum va fi vremea joi si vineri.

Distribuie:

Publicat:

Joi, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zona de munte si in vestul tarii, unde izolat, mai ales dupa-amiaza, vor fi ploi slabe, posibil insotite de descarcari electrice, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

 Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 de grade in delta si 32 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa intre 10 si 20 de grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 6 grade. Spre dimineata, cu totul izolat, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

 VINERI

Desi vor marca o scadere usoara, valorile termice vor caracteriza in continuare o vreme calda pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, izolat ploi slabe de scurta durata si posibil descarcari electrice, in prima parte a intervalului in regiunile estice, iar din orele amiezii in vestul teritoriului si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in jumatatea vestica, in delta, precum si in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade, iar minimele intre 7 grade in estul Transilvaniei si 19 grade pe litoral.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img