joi, 16 mai, 2024

Cumplit! O cantareata de muzica populara a primit loviturile vietii: fiul i-a murit electrocutat, iar sotul a inselat-o imediat

Distribuie:

Publicat:

O cantareata de muzica populara traieste drama vietii sale. A primit lovituri crunte: fiul i-a murit, iar sotul a inselat-o.

Cantareata de muzica populara Maria Salaru a trait momente grele in viata ei. Chiar daca pe scena afiseaza un zambet drag si arata ca e bucuroasa, in viata personala totul se clatina. Viata i-a oferit lovituri crunte, iar de fiecare data cand a mai primit o veste neagra, artista a incercat sa se ridice cu ajutorul propriilor forte.

Necazurile au navalit in viata artistei, iar acest lucru a pus-o de foarte multe ori la pamant. Artistei i-a murit fiul electrocutat la o varsta frageda. Baietelul ei se juca pe un vagon de cale ferata, iar in acel moment joaca i-a fost fatala. Medicii nu au mai putut face nimic.

Mai mult decat atat, la scurt timp a aflat ca sotul ei a inselat-o. In loc ca barbatul sa fie alaturi de ea si sa o consoleze si s-o sprijine, a preferat sa fie in bratele altei femei. In cele din urma, Maria Salaru a decis sa divorteze. Cu doi copii, a reinceput viata alaturi de un artist de la Teatrul Constantin Tanase. Insa, nici de aceasta data nu a mers totul bine, deoarece exista nereguli din partea sotului.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img