duminică, 3 martie, 2024

CUTREMUR in justitie! Urmeaza un VAL URIAS de pensionari ale procurorilor

Distribuie:

Publicat:

Scandalurile din justitie incep sa produca efecte, tot mai multi procurori incercand sa-si caute o cale de iesire. Surse din piata citate de jurnalistul Catalin Tache in National arata ca din ianuarie va incepe un val de pensionari fara precedent in sistem. Dupa dezertarile in masa care au inceput sa se produca la nivelul anumitor structuri de Parchet, de la inceputul anului viitor un mare numar de procurori va parasi sistemul. Si cum este vorba de procurori cu experienta, care detineau si functii de conducere, efectul acestui „tsunami” de pensionari va fi unul devastator, care se va face simtit incepand cu chiar luna ianuarie a anului viitor

Dupa vanzoleala de la Ministerul Justitiei lucrurile sunt destul de grave, numarul procurorilor care si-au exprimat deja decizia de a iesi la pensie fiind greu de “acoperit” pe termen scurt.

Si cu toate ca aici nu se repeta reteta de la Ministerul de Interne, unde chestorii au dat iama in retragere momiti cu pensiile speciale, se pare ca prea putini procurori mai vor sa „supravietuiasca” in aceste vremuri tulburi, mai ales atunci cand intrunesc toate conditiile de pensionare si se pot retrage avand asigurat un venit mai mult decat confortabil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img