miercuri, 29 mai, 2024

DA, eu am reusit!! Functioneaza! Uite cum sa cureti aragazul fara detergent si fara sa-l freci! Trucul pe care trebuie sa-l stie orice gospodina ==> https://bit.ly/2QtfPkc

Distribuie:

Publicat:

Orice gospodină îşi doreşte să aibă o bucătărie curată, precum în reclamele produselor de curăţat, însă rareori se întâmplă aşa ceva, mai ales când obişnuieşti să găteşti frecvent. Aragazul este, fără doar şi poate, unul dintre aparatele electrocasnice pe care-l foloseşti frecvent, astfel că de multe ori ajunge să fie şi cel mai murdar. Stropii şi resturile de mâncare cad pe ochiuri şi pe grătar şi se ard, însă nu dispera. Deşi pare greu de curăţat, n-ar trebui să pierzi timp frecându-le, întrucât există numeroase trucuri pe care le poţi folosi pentru a-l curăţa cu uşurinţă. Aşadar, pentru a curăţa ochiurile tot ce trebuie să faceţi este să le introduceţi într-o cu închidere ermetică, în care aţi pus în prealabil o soluţie cu bicarbonat de sodiu sau pra de amoniac. Lăsaţi-le aşa timp de câteva ore, după care clătiţi. Veţi observă că murdăria se desprinde singură, fără să depuneţi niciun efort. Aceeaşi metodă se poate aplică pentru grătarele aragazului, asta dacă găsiţi pungi suficient de mari pentru ele.

De asemenea, o altă metodă pentru a curăţa cuptorul şi plita este să preparaţi o soluţie din bicarbonat de sodiu, oţet, zeamă de lămâie şi apă. Pentru a curăţa cuptorul puneţi la fiert un vas cu apă în care aţi adăugat două jumătăţi de lămâie. Lasaţi apa să dea în clocot apoi adaugaţi vasul în cuptor. Vaporii se vor depune pe pereţii cuptorului şi vor înmuia petele de mâncare, scrie ziarnaţional.md. Pentru petele de arsură folosiţi bicarbonat de sodiu şi oţet. Presăraţi bicarbonatul de sodiu direct pe pată (fără a vă zgârci), apoi pulverizaţi oţet peste aceasta. Lasaţi soluţia să acţioneze timp de două-trei minute apoi curăţaţi cu un burete abraziv. La final clătiţi cu apă. Repetaţi dacă este necesar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img