luni, 29 aprilie, 2024

Dan Mihai Marian va fi noul vicepresedinte al CJ Vaslui:” Astăzi, la PNL Vaslui nu ai cu cine discuta …. “

Distribuie:

Publicat:

In urma alegerilor ce tocmai s-au desfășurat, proaspătul întors in lumea politica, huseanul Dan Mihai Marian, împreuna cu partidul ALDE Vaslui, au reușit sa scoată un rezultat decent și sa intre in consiliul judetean . In seara zilei de marți, 6 Octombrie, liderul Dan Mihai Marian, a anunțat faptul ca la nivel de partid s-a discutat și s-a ajuns la concluzia ca se va colabora in consiliul judetean cât și in consiliile locale cu PSD pentru obținerea majoritarilor . S-a luat aceasta decizie pentru bunăstarea oamenilor și ca primarii sa nu aibe de suferit pentru încăpățânarea celor de la PNL care nu fac decât sa bage bete in roate edililor. Prin crearea majoritatilor in consilii, lucrările de dezvoltare pot sa continue . Odată cu aceasta colaborare, Dan Mihai Marian, liderul ALDE Vaslui va primi un post de vicepreședinte a Consiliului Judetean Vaslui:

„Noi ne-am arătat disponibilitatea pentru negocieri privind formarea majorităților cu toate partidele care ocupă posturi în Consiliul județean, după alegeri. Dintre toate partidele care compun CJ Vaslui, doar USR și PSD și-au arătat interesul pentru a asigura stabilitatea politică la nivel județean, precum și pentru formarea de majorități.

PNL, din păcate, nu este un partid frecventabil, deoarece liderul județean, Nelu Tătaru, cred că trăiește în lumea celor cu mască, este rupt de realitate. El este preocupat doar de a-și plăti polițe personale. Spun asta deoarece a reușit să-l îndepărteze din cercul de decizie al PNL Vaslui pe cel care a candidat la Consiliul Județean, pierzător fiind, Marius Arcăleanu. Probabil că Arcăleanu nu a fost destul de obedient față de Tătaru…

Astăzi, la PNL Vaslui nu ai cu cine discuta chestiuni politice, ei sunt în plin război intern. Să-ți dai afară din cercul de decizii pe propriul candidat la Consiliul Județean, asta demonstrează cât de jos a ajuns această organizație”.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img