sâmbătă, 25 mai, 2024

Dancila a dat tonul, Codrin Stefanescu pune tunurile pe Iohannis: ‘O plimbare scumpa si fara rost. E doar pentru el’

Distribuie:

Publicat:

Codrin Ștefănescu lansează luni un atac la adresa lui Klaus Iohannis, în contextul vizitei președintelui la Casa Albă, căruia îi reproșează că a plecat singur.

„Klaus pleacā singur in America! Nu-l insoteste nimeni. Niciun ministru din guvern si niciun om de afaceri român. Niciunul dintre cei cu care ne puteam lāuda sau negocia ceva pentru tarā. O vizitā importantā care devine astfel inutilā pentru România. E ca o plimbare scumpā si fārā rost. E doar pentru el!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Amintim că și Dăncilă a declarat că ar fi fost benefic ca șeful statului să discute în prealabil cu Executivul.

„Întotdeauna am fost adeptul consensului și trebuie să fie o cooperare între președinte-Guvern-Parlament. Cred că această discuție dl. președinte trebuia să o aibă și cu Guvernul, dar și cu Parlamentul. Este foarte important că președintele face această vizită, dar mult mai importante sunt rezultatele, ce obținem din această vizită. Dacă mergem doar să facem fotografie, nu cred că aduce beneficii României. (…) Cred că la întoarcere e normal ca dl. președinte să vină în fața românilor și să spună am obținut asta, asta, pentru că important la o astfel de vizită să discuți și despre anumite probleme care pot consolida relațiile”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img