joi, 30 mai, 2024

Dancila arunca BOMBA inainte de Summitul din Sibiu: ‘Am avut cereri, dar era inoportun sa am reuniuni bilaterale acolo’

Distribuie:

Publicat:

Premierul Viorica Dăncilă aruncă bomba înainte de Summit-ul de la Sibiu. Aceasta susține că a primit mai multe invitații pentru a avea întâlniri în orașul în care are loc reuniunea șefilor de stat ai țărilor membre UE, dar a refuzat, pe motiv că nu i se pare oportun.

„Nu merg la summit-ul de la Sibiu pentru că, așa cum știți, este prezent doar președintele. Am avut mai multe solicitări de la omologi de-ai mei din diferite state membre ale Uniunii Europene, am declinat aceste reuniuni bilaterale în care să continuăm dialogul început în diferite state membre în care am fost. (…) Nu era oportun ca să am întâlniri bilaterale cu premierii în timpul summit-ului, de aceea voi avea întâlniri în perioada următoare”, a răspuns premierul, conform Mediafax.

Viorica Dăncilă și-a petrecut noaptea la un hotel din Alba Iulia, de unde va pleca la Cluj, potrivit președintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu. Premierul se va întoarce la Alba Iulia după-amiaza și va vizita Sala Unirii, cetatea Alba Carolina și Spitalul Județean de Urgențe. De asemenea, se fac pregătiri pentru primirea premierului la fabrica de porțelan Apulum.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img