joi, 29 februarie, 2024

Daniel Constantin, ACUZAT ca a bagat 12 oameni in inchisoare

Distribuie:

Publicat:

Daniel Constantin este acuzat de un membru al Partidului Conservator ca a folosit partidul pe post de trambulina pentru a ocupa functii politice, urmarindu-si propriile interese.

“De dragul functiei si al imaginii, ati mintit justitia si l-ati infundat pe cel care v-a inspirat si sprijinit. Ati bagat la inchisoare 12 oameni nevinovati ascunzand adevarul confirmat de rapoartele publice ale Curtii de Conturi din 2003 si 2004 care demonstreaza ca in dosarul ICA nu exista niciun prejudiciu pentru Ministerul Agriculturii. Ati devenit cu buna stiinta complicele lui Dacian Ciolos, cel care fara baza legala a dat girul pentru ca Ministerul Agriculturii sa se constituie parte civila intr-un dosar construit din razbunare politica”, se arata in scrisoarea lui Iacob Gheorghe, citita ieri in sedinta Biroului Politic al PC.

La sfarsitul lunii trecute vicepresedintele partidului Cristian Popescu Piedone a cerut Congres extraordinar. Daniel Constantin nici nu vrea sa auda de congres mai devreme de 2016, data la care a promis ca isi va incheia mandatul de lider, el propunand, in schimb, doar un Consiliu National, in martie. In acest moment, insa, curentul pro-congres in PC tinde sa devina majoritar.

Sursa: antena3.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img