vineri, 29 martie, 2024

Dansatoarea «Printului Tiganilor» arunca bomba: «Am un copil cu Leo» – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Dansatoarea lui Leo de la StrehaiaCristina, a aruncat bomba in direct. Bruneta sustine ca «Printul Tiganilor» este tatal copilului sau. «Tatal copilului meu este Leo de la Strehaia. Prima data am mintit, am spus ca tatal copilului meu este un shaormar. Imi pare rau ca nu am spus adevarul de la inceput», a vrut sa lamureasca dansatoarea lui Leo, de la bun inceput. «Am fost santajata si amenintata de Leo de la Strehaia. Din acest motiv am tacut. Eu purtam copilul lui in pantece. Mi-a zis sa vin in tara ca o sa aiba grija de mine, dar acum nu mai raspunde la telefon. Totul a inceput atunci cand am dansat aici, in platou, am vorbit, am avut o relatie. A durat cateva luni de zile», a mai declarat Cristina.

Leo de la Strehaia venea in emisiune, anul trecut, si afirma ca se iubeste cu Renata, Dana Criminala si Loredana Chivu, dar pe ascuns avea o aventura cu dansatoarea de la WOWbiz. «Am dovezi, am poze cu el. Pot dovedi ca am o relatie cu el», a mai spus bruneta. «Dupa ce am aparut la TV, s-a bucurat ca am dat vina pe altcineva, nu am zis ca este copilul lui. Atunci mi-a dat 20 de milioane vechi. Imediat dupa emisiune ne-am intalnit intr-o cafenea, s-a bucurat cand a vazut copilul. O prietena ne-a facut poze fara ca el sa stie. La inceput primeam si bani de la el, dar de la o vreme nu am mai primit. El a vazut copilul de cateva ori. Cand m-am intors in tara, a venit si la mine. A mintit-o pe Dana Criminala ca iese cu prietenii», a declarat dansatoarea lui Leo de la Stehaia.

Daca Leo de la Strehaia nu a vrut sa intre in direct si sa raspunda acuzatiilor, Dana Criminala a acceptat sa vorbeasca pentru WOWbiz si a declarat ca nu o crede pe Cristina si ca este de parere ca aceasta minte. «Nu inteleg cine este acel specimen din platou si ce afirmatii face ea acolo. Nu cred ca este real ce spune biata fetita. O sa aiba de a face cu mine. Eu sunt sotia lui si nu cred ca este normal ce face ea. Leo este un barbat casatorit si faci niste afirmatii pe care nu cred ca poti sa le sustii. Leo zice ca pozele sunt trucate si ca minte, nu e copilul lui», a declarat Dana Criminala.

«Dana, ce cauta ceasul lui la mine? Eu am anumite dovezi in acest sens. Ceasul asta, probabil este pe serie, se poate verifica. Am numeroase poza, sunt dispusa sa fac test de paternitate. Eu mi-as dori sa avem o relatie, sa aiba grija de mine si de copil, asa cum are grija de celelalte femei din viata lui si de copiii lui. Eu cred ca sunt mai multe persoane care pot confirma ca am avut o relatie cu el», a mai spus Cristina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img