duminică, 26 mai, 2024

De ce a mers Ben Stiller la Kiev. Actorul s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski

Distribuie:

Publicat:

Actorul american a mers în Polonia și în Ucraina, unde s-a întâlnit cu mai multe persoane care au avut de suferit în urma războiului început de Rusia. Ben Stiller, în vârstă de 56 de ani a fost fotografiat sâmbătă, în oraşul Rzeszow din sud-estul ţării, în apropiere de graniţa cu Ucraina, în timp ce stătea de vorbă cu angajaţii unui depozit în care se află stocate ajutoare pentru refugiaţi.

Actorul american este de mai mulți ani ambasador al bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR). În cursul zilei de luni, când pe plan internaţional este marcată Ziua Mondială a Refugiatului, el a mers în Ucraina.

"Salut, eu sunt Ben Stiller şi mă aflu acum în Ucraina. Mă întâlnesc cu oameni care au avut de suferit din cauza războiului şi ascult poveştile lor despre felul în care războiul le-a schimbat vieţile. Războiul şi violenţa sunt devastatoare pentru oamenii din lumea întreagă. Nimeni nu alege să îşi părăsească propriile locuinţe. Căutarea siguranţei este un drept şi el trebuie respectat pentru fiecare persoană"., a fost mesajul transmis de actorul american pe rețelele de socializare.

Tot în cursul zilei de luni, actorul american Ben Stiller s-a întâlnit, la Kiev, cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

„Este o mare onoare pentru mine (…) Sunteţi eroul meu. Ceea ce aţi făcut, felul în care vă mobilizaţi ţara, lumea, este cu adevărat o sursă de inspiraţie", a declarat Stiller, ambasador al bunăvoinţei pentru Naţiunile Unite, în timpul întâlnirii cu Zelenski.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img