luni, 29 aprilie, 2024

De ce nu este bine să aruncăm sâmburii de la vișine. Ce spune Lidia Fecioru

Distribuie:

Publicat:

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a explicat de ce nu este bine să aruncăm sâmburii de la vișine și ce ar trebui să facem cu ei. Ei bine, specialista a oferit un truc extrem de util pentru dureri. Iată ce declarații a făcut bioenergoterapeuta pentru Antena 3!

În cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a explicat de ce nu este bine să aruncăm sâmburii de la vișine. Iată ce spune specialista!

Lidia Fecioru explică de ce nu este bine să aruncăm sâmburii de la vișine

Lidia Fecioru a declarat că vine perioada în care românii fac compoturi din vișine și, bineînțeles, aruncă sâmburii acestora. Specialista a explicat ce este bine să facem cu sâmburii de la vișine, pentru a scăpa de diverse dureri.

„Vine perioada de compoturi şi ne rămân sâmburii de la vişine. Să nu aruncăm sâmburii de vişine. Punem sâmburii într-un săculeţ de in. La anul, mai facem un săculeţ. Un săculeţ de circa 30 cm / 20 cm înseamnă cam 15 kilograme de vişine. Acest săculeţ îi putem folosi la dormit pe el sau face semilună şi să-l punem pe o parte, la gât. Se folosesc ca pernuţele cu plante medicinale. Putem încălzi acest săculeţ. Merge oricum, sub toate formele. Dacă ne doare într-un loc, să-l punem în acel loc”, a explicat specialista.

De asemenea, bioenergoterapeuta spune că sâmburii de la vișine emană o substanță care influențează foarte mult sistemul nervos, mai ales dacă aceștia sunt încălziți. De altfel, aceștia nu sunt toxici pentru copii și nici nu pătează hainele.

„În primul rând, sâmburele de vişine emană, mai ales dacă este încălzit, o substanţă care influenţează sistemul nervos, dacă avem un loc unde ne doare. Nu este toxic pentru copii. Nu murdăreşte haina”, a adăugat bioenergoterapeuta Lidia Fecioru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img