marți, 7 mai, 2024

De ce să îți iei acum un iPhone 11

Distribuie:

Publicat:

După ce a lansat iPhone 12 în septembrie 2020, Apple a redus prețul iPhone 11. Iată de ce este avantajos să îți iei acum un iPhone 11.

Apple a prezentat pe 10 septembrie 2019 iPhone 11, un smartphone emblematic care oferă o gamă de caracteristici puternice la un preț accesibil. Vândut alături de cele mai scumpe iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 este iPhone-ul ideal pentru majoritatea oamenilor. 

iPhone 11 succedă iPhone XR și are un ecran LCD de 6,1 inci pe care Apple îl numește „Liquid Retina HD Display”. Dispune de o rezoluție de 1792 x 828 la 326ppi, un raport de contrast 1400:1, luminozitate maximă de 625 nits, suport True Tone pentru ajustarea balansului de alb la iluminarea ambientală și suport pentru culori realiste.

La fel ca iPhone XR, iPhone 11 nu include 3D Touch, utilizând în schimb Haptic Touch. Haptic Touch este acceptat pe iOS 13, dar lipsește sensibilitatea la presiune a 3D Touch.

Din punct de vedere al designului, iPhone 11 are un corp de sticlă care vine în șase culori diferite: alb, negru, galben, (PRODUCT) roșu, violet și verde. Cele două culori din urmă sunt ambele noi în 2019.

iPhone 11 nu arată mult diferit de iPhone XR, dar Apple spune că este fabricat din cea mai dură sticlă pusă vreodată pe un smartphone și oferă o rezistență îmbunătățită la apă (IP68), sporind durabilitatea generală. Audio spațial oferă o experiență de sunet mai captivantă, iar Dolby Atmos este acceptat.

Sistemul de camere diferențiază iPhone 11 de XR, Apple introducând o nouă cameră cu dublu obiectiv, care este o îmbunătățire față de camera anterioară cu un singur obiectiv. Configurarea camerei vine cu o cameră standard cu unghi larg și o nouă cameră ultra-wide cu un câmp vizual de 120 de grade. Spre deosebire de iPhone 11 Pro și Pro Max, nu există niciun teleobiectiv.

Apple spune că camera ultra-wide surprinde de patru ori mai multe scene, făcând acest telefon ideal pentru fotografii de peisaj, imagini de arhitecturăși multe altele. Se acceptă zoom opticde 2x, precum și zoomdigital de până la 5x.

Apple a adăugat un nou mod de noapte conceput pentru a utiliza capacitățile de procesare ale iPhone-ului și noul senzor de cameră wide pentru a captura fotografii clareși luminoase chiar și în condiții de iluminare foarte reduse, similar cu modul Night Sight de pe dispozitivele Google Pixel.

Înregistrarea video 4K cu gamă dinamică extinsă este disponibilă la 24, 30 sau 60 fps.

Sistemul TrueDepth Camera orientat spre față a fost actualizat cu o nouă cameră de 12 megapixeli, făcând Face ID cu până la 30% mai rapid și capabil să funcționeze din mai multe unghiuri.

În interiorul iPhone 11, există un cip A13 Bionicde 7 nanometri împreună cu un motor neuronal de generația a treia. Apple spune că A13 Bionic este cel mai rapid cip existent vreodată pe un smartphone cu CPU și GPU cu 20% mai rapide decât A12.

Când vine vorba de durata de viață a bateriei, iPhone 11 durează cu o oră mai mult decât iPhone XR. Suportă până la 17 ore de redare video, până la 10 ore de redare video în flux și 65 de ore de redare audio, deși nu se compară cu durata de viață a bateriei celor mai scumpe iPhone 11 Pro și Pro Max. Încărcarea rapidă este disponibilă, dar spre deosebire de iPhone 11 Pro, iPhone 11 este livrat cu un încărcător standard de 5W, iar încărcarea rapidă necesită echipament suplimentar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img