sâmbătă, 4 mai, 2024

De ce se ascund Viviana si George Burcea? Relatia lor, sub semnul problemelor financiare

Distribuie:

Publicat:

Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat amănunte savuroase cu privire la relația pe care cei doi o au, cu atât mai mult cu cât, întorși de la ”Ferma”, cei doi se ascund de toată lumea…

Mai exact, deși filmările la Ferma s-au terminat de câteva săptămâni, iar între George Burcea și Vivana Sposub povestea de amor fierbinte se desfășoară în conitnuare, lucrurile sunt, totuși, complicate pentru cei doi. Nu de altceva, dar, culmea, cei care le-au interzis să se afișeze public cu amorul pe care îl împărtășesc sunt chiar producătorii de la Ferma.

George Burcea si Viviana Sposub s-au lipit la Ferma

Mai exact, susțin sursele noastre, dacă George Burcea și Viviana Sposub încep să iasă, în public, și se sărută cum au făcut la Ferma, au de plătit sume babane celor de la Ferma, amenzile uriașe fiind de natură să inhibe orice manifestare romantică în public. ”Trebuie să se vadă la Ferma momentul în care ei decis să fie împreună, dacă va fi difuzat. Oricum, trebuie să se termine emisiunea pentru ca ei doi să își asume relația. În orice caz, deja sunt extrem de apropiați, sunt mai toată ziua împreună”, ne-a spus o sursă din anturajul frumoasei prezentatoare TV.

Cu toate acestea, Viviana, disciplinată, pare să fie foarte atentă la relația cu George Burcea care și-ar dori, măcar pentru a-i face în ciudă fostei sale soții, să se afișeze toată ziua împreună. ”Viviana lucrează în Pro, știe că, acolo, amenzile pentru nerespectarea contractelor chiar se dau. Ea este cea care a decis, chiar daăc George s-a opus, să fie mai discreți în perioada asta. Amenda pe care o au de primit dacă se afișează împreună e mare, depășește 10.000 de euro, iar Viviana nu are chef să scoată atâția bani din buzunar pentru că nu ar avea răbdare. George e mai viteaz, a insistat, dar l-a liniștit Viviana după ce i-a explicat că lucrurile pot fi făcute cu tact. Adică, nu o deranjează dacă el pune o poză, două, din emisiune, când se sărută, dacă pune inimioare, dar nu vor să iasă în public. De aceea și postează imagini din același loc, cu aceleași cadru, dar nu se pozează împreună pe conturile de socializare”, ne-a mai spus sursa citată.

George Burcea are ce admira la Viviana Sposub

Sursa wowbiz.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img