miercuri, 21 februarie, 2024

De ce stewardesele ar prefera sa nu comanzi aceasta bautura?

Distribuie:

Publicat:

O stewardesa a explicat, pe blogul These Gold Wings, de ce ea si colegii ei au o problema cu o bautura aparent comuna, care se serveste si in avion. Este vorba de Coca-Cola light.

Acest produs este mai acidulat decat o Coca Cola normala, lucru care poate fi vazut cu usurinta atunci cand torni cele doua produse in pahare. Primul face mai multa spuma, iar daca nu esti atent aceasta poate da repede peste gura paharului.

La mare altitudine, unde presiunea atmosferica este mai redusa decat la sol, Coca-Cola light devine si mai acidulata, deoarece in acest mediu este favorizata eliberarea de dioxid de carbon. Astfel, turnarea acestei bauturi in pahar dureaza si mai mult. Potrivit stewardesei, in timpul care ii ia sa toarne o Cola light intr-un pahar ar putea servi alte bauturi bauturi pentru trei pasageri. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img