sâmbătă, 18 mai, 2024

Deși Suceava a intrat în scenariul verde, primarul nu este mulțumit de rata de vaccinare din județ! “Se moare în judeţul Suceava, se moare în ţară”

Distribuie:

Publicat:

În momentul de față, Suceava este primul județ, din țara noastră, care a atins rata de infectare de 3,57 la mie și a intrat în scenariul verde. Cu toate acestea, edilul județului Suceava, Ion Lungu, se declară nemulțumit de rata de vaccinare din județ și se teme ca nu cumva să apară un nou val.

Primarul orașului Suceava a făcut o serie de declarații, despre situația din județul său. El a mărturist că, deși, în momentul de față, județul a intrat în scenariul verde, lucru care ar trebui să-i liniștească pentru moment, el este încă nemulțumit de procentul de vaccinare din județ. 

Edilul orașului, Ion Lungu, îi îndeamnă pe toți oamenii din județ să se vaccineze, deoarece pericolul nu a trecut și se așteptă, în orice moment, la un nou val de infectări. 

Primarul din Suceava, decizie radicală, în urma deceselor provocate de Covid-19

Speriat de situația, nu numai din țara noastră, ci și din județul său, primarul a hotărât să ia toate măsurile de precauție și a mobilizat oamenii pentru a săpa gropi pentru cei care și-au pierdut viața infectași cu COVID-19.

Acesta a mai mărturist că, deși, situția pare că s-ar mai fi liniștit, cu toate acestea numărul deceselor este încă în creștere. Primarul orașului Suceava a mai mărturisit că îi este frică de venirea încă unui val de Covid-19 și că insistă ca toți oamenii să se vaccineze.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img