vineri, 1 martie, 2024

Declaratia socanta a lui Victor Piturca.

Distribuie:

Publicat:

Antrenorul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca simte ca in acest moment nu este dorit suta la suta de conducerea Federatiei Romane de Fotbal.scrie mediafax.ro

 “Nu ma simt dorit suta la suta la federatie in acest moment, dupa tot ce s-a intamplat cu contractul meu, care a aparut. E normal sa ma deranjeze ca a aparut contractul meu dintr-o institutie cu niste obligatii, cu niste responsabilitati. Cred ca jucatorii din echipa nationala au dorit cu totii sa raman. Poate mai sunt si jucatori nemultumiti, cei care nu sunt convocati din diverse motive”, a spus Piturca.

Tehnicianul a precizat ca presedintele FRF, Razvan Burleanu, i-a repetat pe timpul negocierilor ca isi doreste ca el sa ramana selectioner al Romaniei: “Din partea presedintelui nu simt absolut nimic. Cu el am avut o discutie la inceput, cand a venit si i-am spus ca orice problema exista, trebuie sa ma consulte, iar eu la fel. Nu ma intereseaza parerea absolut nimanui din federatie, decat a presedintelui. Numai cu el vorbesc, asa scrie in contractul meu cand am fost angajat si cu asta basta. El, oarecum, a reusit sa ma convinga sa raman. Tot timpul mi-a repetat ca nu isi doreste sa plec si asa ar fi normal in conditiile care sunt, cu inceputul preliminariilor, cu un rezultat mare la Atena. Este clar ca eu si staful meu nu am facut parte din acest grup care a venit la FRF. Nu neaparat din acest motiv ma gandeam sa iau in calcul alte oferte. Si daca eram pe timpul lui Mircea Sandu, la fel procedam”.

Victor Piturca a afirmat ca in cazul in care Romania ar fi pierdut partida cu Grecia, din preliminariile CE 2016, si-ar fi dorit mai mult sa ramana in functia de selectioner. “A depins foarte mult ca am castigat la Atena in decizia de a ramane. Nu stiu ce as fi facut daca as fi pierdut la Atena, probabil, atunci cu siguranta mi-as fi dorit mai mult sa raman la echipa nationala”, a mai spus Piturca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img