joi, 29 februarie, 2024

Declaratia uimitoare a lui Cristian, tanarul roman acuzat ca a falimentat o englezoaica de 66 de ani: „Mi se parea normal sa…”:

Distribuie:

Publicat:

O femeie din Marea Britanie a ramas fara 500.000 de lire dupa ce a trait o poveste de dragoste cu un tanar roman de doar 29 de ani. Aceasta il acuza pe Cristian Mihalea ca a profitat de vulnerabilitatea ei si a lasat-o fara bani. Ba mai mult, femeia sustine ca banii au fost imprumutati.

Tanarul o contrazice si declara ca tot ce a primit de la iubita sa a fost sub forma de cadou. In acest moment cazul celor doi a ajuns in instanta.

„Divortasem recent de sotul meu, dupa 38 de ani. Eram vulnerabila iar el s-a dovedit a fi fara inima si oportunist”, a declarat femeia.

„Nu am fost indragostita de el, imi placea de el dar nu eram atat de stupida incat sa cred ca pot avea un viitor cu cineva atat de tanar – credeam ca o sa dureze trei sau patru ani. Mi-am invatat lectia”, a precizat ea.

„Eram un cuplu de indragostiti. Eu eram sigur indragostit de ea. A fost o atractie fizica de fiecare data cand ne-am intalnit. Diferenta de varsta nu ma deranja, mi se parea normal, arata foarte bine pentru varsta ei”, a spus tanarul roman.

Barbatului i-au fost inghetate conturile. Desi Mihalea spune ca mai are doar 7.444 de lire si un ceas Cartier, de doar 4000 de lire.

„Nu o sa scapi de ceea ce te asteapta spunand ca ai cheltuit toti banii”, a precizat magistratul care se ocupa de caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img