vineri, 29 septembrie, 2023

Depistat la volan, cu permis necorespunzător

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 21 iulie a.c., in jurul orei 11.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă,  un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași,  aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii Frumușița – județul Galați, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul și o remorcă,  înmatriculate în România, condus de un bărbat în vârstă 31 de de ani.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere necorespunzător pentru a  conduce ansamblul rutier respectiv.

În cauză colegii noștrii se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu permis de conducere necorespunzător categoriei vehiculului respectiv.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img