duminică, 28 aprilie, 2024

Deputatul Aurel Caciula, mesaj la deschiderea noului an scolar: ”Educatia este calea spre succes!”

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PSD Vaslui, Aurel CACIULA, fost viceprimar al municipiului Husi, a tinut sa transmita un mesaj atat elevilor, cat si parintilor si profesorilor, la deschiderea noului an scolar.

”Deschiderea anului scolar reprezinta pentru mine unul din evenimentele cele mai importante din viata unei comunitati, fiind – simultan – un reper si o temelie. Importanta acordata scolii si educatiei, alaturi de principiile si valorile in jurul carora ne educam copiii si ne traim viata de zi cu zi sunt un reper pentru viitorul pe care il avem, pentru sansele de bunastare pe termen mediu si lung. Tot ele reprezinta o temelie pentru tot ceea ce dorim sa construim.

Educatia este calea spre succes si, sigur, copiilor este bine sa li se spuna din prima zi de scoala ca drumul spre succesul autentic si o viata implinita poate fi asigurata doar cu ajutorul scolii si al educatiei.

Urez un an scolar plin de realizari si putere de munca atat elevilor, cat si parintilor si profesorilor, deoarece contribuie, in mod egal, la formarea viitorului tarii noastre. De asemenea, alaturi de cele mai sincere ganduri bune, ma alatur dumneavoastra, elevi, parinti si dascali, in orice moment, pentru orice fel de noi initiative si idei de proiecte, dar si pentru problemele intampinate zilnic in activitatea scolara.

Un nou inceput de an scolar binecuvantat!”, este mesajul transmis de deputatul PSD de Vaslui, Aurel Caciula

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img