duminică, 28 aprilie, 2024

Deputatul iesean Petru Movila reactioneaza la scandalul momentului: Avem patru institutii in Romania care ar trebui sa colaboreze

Distribuie:

Publicat:

Deputatul Petru Movila are o reactie la scandalul momentului. Intr-un interviu acordat mai multor posturi de televiziune, Petru Movila a vorbit despre infiintarea unei comisii parlamentare de cercetare a protestelor din data de 10 august. Deputatul iesean sublineaza necesitatea unei astfel de comisii si mentioneaza faptul ca aceasta comisie nu cerceta anumite persoane. Comisia Parlamentara are rolul de a cerceta faptele.

''Daca PSD avea o conduita serioasa, in aceasta comisie de ancheta puteam invita toate institutiile statului sa isi puna punctul de vedere. Noi nu am spus ca o sa il anchetam  pe Klaus Iohannis, Jandarmeria sau pe Liviu Dragnea.  O comisie de ancheta parlamentara reprezentata conform algoritmului de toate partidele parlamentare, o comisie in care pot fi invitate toate institutiile statului care pot spune ceva pe aceasta tema.'' a mentionat Petru Movila.

Deputatul Petru Movila cere explicatii de la premierul Dancila pentru autostrada Iasi – Targu Mures

Deputatul iesean a afirmat ca stie cum  functioneaza o comisie parlamentara si ca el insusi a condus o asemenea comisie.
'' Eu am condus o comisie de ancheta parlamentara, in 2008 la Antibiotice. Stiu ce se intampla acolo.'

Deputatul iesean a tinut sa sublinieze importanta unei colaborari sanatoase dintre cele patru institutii mari ale statului:

''Pe Dan Nica nu il intereseaza Romania, il intereseaza lupta lor cu Iohannis. Aici avem o situatie foarte grava, avem patru institutii care ar trebui sa dialogheze intre ele chiar daca nu se plac sau au scoli diferite:  Presedintia, Camera Deputatilor, Senatul si Guvernul. '' a conchis deputatul iesean Petru Movila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img