duminică, 28 aprilie, 2024

Dermatologii ne avertizeaza! Daca si tu folosesti asa ceva, ar trebui sa te opresti imediat. Este extrem de periculos pentru sanatatea ta. Iata de ce

Distribuie:

Publicat:

Ai si tu un astfel de burete acasa? Te simti bine atunci cand il folosesti si crezi ca este mai eficient decat un burete normal? Se pare ca este extrem de periculos pentru sanatatea noastra. Dermatologii avertizeaza asupra faptului ca toate celulele pielii care sunt indepartate cu ajutorul acestui burete, se depun intre straturi si in materialul acestuia.

Dupa utilizare buretele ramane in baie, iar toata umezeala ajuta ca bacteriile din burete sa se dezvolte mult mai repede. Desigur ca nu vrem ca la urmatorul dus sa ne spalam cu toate bacteriile ramase in burete! Mai mult, daca il folosim dupa epilare, ne putem trezi cu o infectie la nivelul pielii de toata fumusetea! Pentru a evita aceste neplaceri este indicat sa spalam foarte bine buretele si sa nu il lasam sa se usuce in baie! Acesta ar trebui inlocuit o data la cateva luni. Daca simtiti un miros ciudat, aruncati-l imediat!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img