miercuri, 24 aprilie, 2024

Desiree Jewellery – noua atractie cu bijuterii din Iulius Mall – FOTO

Distribuie:

Publicat:

De curand, pasionatele de accesorii au o noua destinatie de shopping, la Iulius Mall Iasi. La etajul 1, in vecinatatea magazinului Pull and Bear, s-a deschis Desiree Jewellery, o locatie care le complimenteaza pe doamnele si domnisoarele iubitoare de bijuterii

Desiree Jewellery propune o gama extinsa de bijuterii din aur, impodobite cu pietre pretioase si semipretioase, lucrate cu o eleganta aparte si in modele care cuceresc instant privirile. Locatia isi rasfata clientele cu propuneri pentru toate gusturile, festive sau de purtat in orice moment al zilei. 

Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa isi imbogateasca pretioasa lor colectie de podoabe pot opta pentru o varietate de modele de inele, cercei, pandantive, coliere, bratari, brose si multe altele. Din oferta Desiree Jewellery nu lipsesc nici articolele pentru domni, precum butoni, ace de cravata si alte accesorii. Iar pentru cei care vor sa le surprinda pe partenerele lor cu cea mai importanta intrebare sunt prezentate inele de logodna stralucitoare. Tot de aici pot fi cumparate si verighetele potrive personalitatii viitorilor miri.

Propunerile Desiree Jewellery se disting prin designul care imbina clasicul si contemporanul, precum si prin finetea executiei. Toate modele pot fi realizate si la comanda, din aur alb, galben sau roz, cu pietrele preferate.

Desiree Jewellery este si locul de unde iti poti alege ceasul ideal, rafinat sau statement, in nuantele care ii caracterizeaza pe domni si doamne. 

Va asteptam la etajul 1 Iulius Mall Iasi,  sa descoperiti stilul care vi se potriveste, al bijuteriilor Desiree Jewellery!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img