luni, 29 aprilie, 2024

Dezvaluiri de ultima ora din casa lui Razvan Ciobanu! Menajera pe care designerul vestimentar o avea angajata, rupe tacerea

Distribuie:

Publicat:

Dezvaluiri de ultima ora din casa lui Razvan Ciobanu! Menajera pe care designerul vestimentar o avea angajata, rupe tacerea. Aceasta a vorbit deschis despre problemele pe care Razvan Ciobanu le avea cu banii, dar si cu drogurile. 

''Am inceput sa lucram cu el anul trecut. Mergeam si faceam curatenie la el in apartament, dar si la atelier. Stiu ca voia sa inchirieze un alt apartament, ca sa se mute. Spunea ca nu mai vrea sa stea acolo unde a stat cu iubitul, pentru ca locul ala ii trezea prea multe amintiri.  Avea probleme cu banii si nu ne platea tot timpul. M-am dus la el cand era operat si mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot sa uit privirea lui, statea cu capul plecat si mi-a spus ca ii e rusine ca nu a avut bani sa ma plateasca. 

Stiu ca se droga si se agita mereu cand gaseam in casa o pipeta si o mutam din locul in care o lasa el. Cand ii spuneam unde e, se linistea. O lua, disparea si apoi venea cu o alta stare”, a spus menajera lui Razvan Ciobanu pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img