luni, 29 aprilie, 2024

Diete perfecte pentru zodii – Fecioara. Ce trebuie sa mananci daca esti nascut in aceasta zodie

Distribuie:

Publicat:

Fiecarei zodii i se potrivesc anumite alimente pentru o buna functionare a organismului, iar Fecioara nu face exceptie de la aceasta. Iata ce trebuie sa mananci daca esti nascut in zodia Fecioara. 

Ce ar trebui sa mancati: Sulfatul de potasiu pastreaza porii pielii aerisiti. Lipsa sulfatului de potasiu in dieta poate provoca matreata, caderea parului, eczeme, acnee si uscarea pielii. Deficienta de sulfat de potasiu poate duce, de asemenea, la oboseala si constipatie extrema. Alimente bogate in acest mineral de care fecioarele au nevoie sunt legumele cu frunze verzi, graul intreg si integral, uleiul de germeni de grau, ovazul, migdalele, branza, portocalele, bananele, lamaile, carnea de vita si miel. Alimentele sanatoase care sunt usor de digerat sunt painea de porumb, iaurtul, orezul brun, ouale si branza de vaci. Pepenii, merele, perele si papaya sunt deosebit de bune pentru fecioare, iar sucul de lamaie din dieta lor va usura eruptiile cutanate si matreata. Mierea trebuie folosita ca indulcitor in loc de zahar. Ceaiurile de plante pot ajuta la calmarea stomacului deranjat.

Ce sa nu mancati: Fecioarele iubesc ciocolata care, din pacate, nu le iubeste. Aceasta  le provoaca uscarea pielii si probleme ale sistemului digestiv. Fecioarele nu tolereaza bine medicamentele, iar medicamentele trebuie luate numai sub supravegherea unui medic. O dieta adecvata este esentiala pentru o sanatate buna si pentru a mentine energia. In plus, alimentele nu ar trebui sa fie foarte condimentate, picante, incarcate cu sosuri sau grasimi, ori prajite.

Fecioara este un semn de pamant

Elementul pamant guverneaza sistemele scheletice si eliminatorii. Elementul de pamant este esential pentru cresterea, reproducerea si repararea tesutului. Semnele pamantului tind spre probleme de greutate, dezvoltarea de tumori sau tulburari glandulara. Supraalimentarea si o dieta a alimentelor grele creeaza pamant excesiv, care este agravat de lipsa de exercitii fizice si de obiceiurile sedentare. Taurii au adesea dinti frumosi si puternici. Ei au impresii puternice si se dezvolta in contact cu pamantul. Sunt rezistenti si persistenti. Sunt mai rezistenti la racelile tranzitorii si la gripa decat semnele de foc sau aer.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img