sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Dilema huseanului Ciprian Iftimoaei.

Distribuie:

Publicat:

Co-prim-vicepresedintele ACL VASLUI, huseanul Ciprian Iftimoaei a lansat in cursul acestei zilei, pe pagina sa de socializare, un text si doua intrebari, la care internautii sa ofere un raspuns sincer sau doar o parere personala, despre activitatea politica a diferitelor partide politice si cum se desfasoara pre-campania electorala.

“Politica romaneasca e fascinanta! Aici te poti desavarsi ca politolog, analist sau comentator politic. Nu duci lipsa de subiecte. In fiecare zi se intampla ceva important. Se lanseaza un candidat in cursa pentru presedintia tarii, se mai infiinteaza un partid politic in timp ce un alt partid se destrama etc. Cate partide politice s-au infiintat in acest an? Cati prezidentiabili avem in prezent? Ce se va mai intampla pana la toamna?

In politica romaneasca singura certitudine este… INCERTITUDINEA. De fapt gresesc, exista si o certitudine: daca un politician este prins de DNA ca a furat sau fura… devine scriitor sau isi aduce o contributie marcanta la dezvoltarea stiintei.”, scrie Ciprian Iftimoaei

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img