marți, 21 mai, 2024

Dinamo a mai făcut două transferuri: Andy Kawaya şi Abdel Diarra

Distribuie:

Publicat:

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a transferat cinci jucători până acum, dar nu se opreşte din a întări lotul. Ultimele nume apărute la roş-albi sunt un belgian Andy Kawaya, 22 de ani, şi un ivorian Abdel Diarra, 23 de ani, scrie Mediafax.

Kawaya, cotat la 350.000 de euro, poate evolua pe orice post în banda stângă şi a activat la toate naţionalele de tineret ale Belgiei (U15, U16, U17, U18, U19 şi U21). Este un produs al lui Anderlecht şi a mai jucat la Willem II, Mechelen, Avellino, iar din vară e liber de contract, anunţă Digi Sport.

Apoi, Diarra, cotat la 200.000 de euro, este fundaş central, în defensivă Dinamo având cele mai mari probleme, şi a bifat două selecţii la naţionala U23 a Coastei de Fildeş. A mai evoluat la Djekanou, Strasbourg B, Antalyaspor, Karsiyaka, Syrianska şi Beerschot, acum venind la Dinamo ca liber de contract.

Ei s-au antrenat separat ieri, urmând ca îna ceste zile să se pregătească alături de lotul dinamoviştilor. Dacă vor confirma, ei vor efectua vizita medicală şi apoi vor semna contractele.

Până acum, Mircea Rednic i-a adus pe Aliji, Ait-Atmane, Zenke, Tade şi Montini.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img