Doi tineri din zona municipiului Husi, și-au găsit sfârșitul in mare la Costinești. Aurel si Lucian aveau doar 21 de ani – FOTO

Publicat:

Aurel Pintea din zona localității Cretesti și huseanul Lucian Arion, ambii in vârsta de 21 de ani, si-au gasit sfârșitul in apele Marii Negre de la Costinești. Se pare ca Aurel s-a aventurat in larg, iar Lucian a mers după el sa îl salveze . Din pacate situația a fost tragica pentru amandoi . Aceștia au mers acolo in sezonul estival pentru a lucra si a câștiga un ban. Cei care ii cunosc sunt șocați de faptul ca cei doi nu mai sunt .

Comunitatea din localitatea aflată la doar câțiva kilometri de Husi, este in stare de șoc la vestea ca Aurel s-a stins. Acesta fusese un elev olimpic și acum își continua cursurile la o facultate din Iasi .Tanarul iși sacrifica vara pentru a merge pe litoral și a strânge bani pentru a cumpăra lemne acasă familiei .

“Dumnezeu sa te ierte prieten drag, ai fost un coleg de facultate minunat. Îmi făceai ziua mai frumoasa în fiecare zi și imi readuceai zâmbetul pe buze mereu. Nu o te te uit niciodată, o sa ne veghezi de sus și nu o sa te uitam niciodată!!“ este mesajul postat pe pagina lui Aurel de către un coleg de la facultate.

Lucian era si el student la agronomie si facea si cursuri de parasutism

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img