luni, 6 mai, 2024

Doliu în lumea artistică! Anunțul trist despre marea cântăreață

Distribuie:

Publicat:

Doliu în lumea muzicii internaționale. Acest domeniu este mai sărac acum, după ce unul dintre cei mai mari reprezentați a plecat dintre noi. Este vorba despre o actriță de renume, care a decedat după o luptă grea cu o boală psihică.

A murit Naomi Judd

Lumea artistică este din nou greu încercată, după ce una dintre cele mai cunoscute artiste din lume a decedat. Este vorba despre Naomi Judd, celebra cântăreață americană de muzică country. Anunțul a fost făcut chiar de către familia îndurerată, la scurt timp după producerea incidentului.

 Celebra artistă avea 76 de ani și de o bună perioadă de timp se confrunta cu o boală psihică grea. Fiicele sale au făcut anunțul sâmbătă fără a da prea multe detalii despre cele întâmplate, fiind un subiecte dificil pentru ele. Tot ce au precizat a fost că boala de care suferea a fost cea care i-a pus capac.

„Am pierdut-o pe minunata noastră mamă în urma unei afecţiuni mintale”, au scris acestea pe rețele sociale, sâmbătă după-amiază.

Nu este singura afecțiune cu care Naomi s-a luptat de-a lungul anilor. Încă din 1991 a fost diagnosticată cu hepatita C, motiv pentru care și-a încetat și activitatea și s-a retras definitiv de pe scena. Naomi Judd şi Wynonna Judd au format duetul „The Judds” la sfârşitul anilor 70, câştigând numeroase premii importante, inclusiv cinci trofee Grammy. S-au destrămat în 1983, dar se reuneau mereu pentru unele spectacole mari.

Dintre cele mai cunoscute piese amintim „Love Can Build A Bridge”, „Mama He’s Crazy” şi „Girls Night Out”. Trupa urma să plece într-un nou turneu în toamna lui 2022, dar se pare că planurile s-au schimbat complet din cauza acestui eveniment tragic. Aveau succes chiar și după decenii întregi de la debut, motiv pentru care The Judds a fost inclusă în Country Music Hall of Fame, datorită contribuţiei lor la „readucerea country la rădăcinile sale în anii 1980 prin cântece uşoare şi melodioase, influenţate de muzica folk tradiţională şi bluesul acustic şi pentru armonia sa familială”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img