miercuri, 1 mai, 2024

Doliu în lumea fotbalului! A murit la doar 29 de ani, din cauza propriei familii

Distribuie:

Publicat:

În ultima perioadă am fost martorii unor tragedii de proporții, care mai de care mai șocantă. Aflăm acum că un mare fotbalist a plecat dintre noi la doar 29 de ani, din cauza proprie sale familii, care l-a agresat până când a intrat în comă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Lukoki, bătut până la comă de familie

Lumea fotbalului olandez este din nou în doliu, după ce Jody Lukoki a decedat la doar 29 de ani. Fostul congolez a murit chiar la spital, după ce a ajuns acolo în stare extrem de gravă din cauza unei bătăi crunte. Mai exact, în urmă cu ceva timp a fost agresat de verișorii lui.

Fostul atacant prezenta urme de violență la nivelul capului și al genunchilor când a ajuns la spital, precum și o infecție la picior. Membrul a trebuit să fie amputat, motiv pentru care i-a fost indusă coma tânărului de doar 29 de ani. Din nefericire, după operație, fotbalistul a mai rezistat doar câteva zile, iar în dimineața zilei de 9 mai a fost declarat decesul.

Lukoki, consumator de substanțe interzise

O mare problemă cu care se confrunta celebrul jucător de la Twente era un consumator înrăit de ilariant, gazul care provoacă râs, folosit de obicei la petreceri. Infecția de la picior ar fi fost provocată de acest gaz, cantitatea mare de protoxid de azot pe care Lukoki obișnuia să o ingereze și lipsa de oxigen. Operația nu a decurs cu succes, pentru că infecția era mult prea puternică.

Moartea lui a provocat controverse, pentru că nimeni nu știa să sufere de vreo maladie incurabilă sau să fi suferit vreun accident grav. Familia a încercat să ascundă acest incident dar, în final, s-a aflat de cele întâmplate. Cauza exactă a decesului a fost provocată de un stop cardiac, ce i-a adus moartea sigură.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img