sâmbătă, 4 mai, 2024

Dr. Huzum Irina Adriana se alatura echipei medicale din Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din Husi, pentru a ajuta pacientii cu afectiuni respiratorii din zona – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Dr. Huzum Irina Adriana, un medic specialist in pneumologie cu o vasta experienta profesionala, a decis sa se alature echipei medicale din cadrul Spitalului Municipal "Dimitrie Castroian" din Husi. Ea este originara din Suceava, dar s-a stabilit in Iasi si a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie "Gr.T Popa" din Iasi in 2016, urmand un program de pregatire in rezidentiat la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Iasi.

Dr. Huzum este o persoana dedicata si implicata in ingrijirea pacientilor cu afectiuni respiratorii. Cu o experienta bogata in domeniul pneumologiei si o dorinta puternica de a ajuta cat mai multi pacienti, ea a decis sa isi continue cariera in Husi, in slujba pacientilor din zona.
In ceea ce priveste motivul pentru care a ales sa profeseze in Husi, Dr. Huzum a mentionat ca a fost atrasa de oportunitatea de a lucra alaturi de oameni dedicati pacientilor si intr-un mediu propice dezvoltarii profesionale. Ea a aflat despre eforturile conducerii Spitalului Municipal Husi de a gasi un medic pneumolog si a fost placut impresionata de sectia de pneumologie a spitalului.
Dr. Huzum considera ca meseria de medic este una dificila, dar plina de satisfactii, iar cea mai frumoasa rasplata vine atunci cand pacientii iti multumesc pentru ajutorul acordat. Ea este pregatita sa isi ofere expertiza si sa ofere servicii medicale de specialitate pacientilor cu afectiuni respiratorii din zona.

Astfel, prin alegerea de a se alatura echipei medicale din cadrul Spitalului Municipal Husi, Dr. Huzum demonstreaza implicarea si dedicatia sa in ingrijirea pacientilor din zona si dorinta sa de a contribui la imbunatatirea starii lor de sanatate.

“ Am ales pneumologia din dorinta de a ajuta cati mai multi bolnavi, fiind una din specialitatile medicale cu cea mai mare adresabilitate. In general, profesia de medic este una dificila, solicitanta, plina de provocari, dar care este insotita si de numeroase satisfactii. Cea mai frumoasa rasplata in aceasta meserie vine atunci cand pacientul iti multumeste pentru ca ai contribuit la vindecarea sau ameliorarea suferintei sale.” declara doamna doctor in exclusivitate pentru cotidianul BUNA ZIUA VASLUI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img