sâmbătă, 24 februarie, 2024

Dragnea: Basescu e acum directorul de campanie al Elenei Udrea, Iohannis ar trebui sa fie speriat

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Suceava, ca liberalul Klaus Iohannis ar trebui sa fie speriat in conditiile in care Traian Basescu este acum directorul de campanie al Elenei Udrea, iar presedintele “poate sa fie foarte eficient” in campanie electorala, pentru ca are experienta.

Dragnea a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX ca acum Traian Basescu este directorul de campanie al Elenei Udrea.

“Este directorul de campanie al doamnei Elenei Udrea. Nu s-au ascuns. Au facut public acest lucru. Au avut prima analiza temeinica de campanie de trei ore. Probabil au stabilit si principalele linii de actiune in campania electorala. Traian Basescu are experienta in campanie electorala si poate sa fie foarte eficient. Cred ca ar trebui sa fie speriat Klaus Iohannis”, a spus Dragnea.

Elena Udrea si un grup de lideri PMP s-au intalnit, miercuri, la Cotroceni, cu presedintele Basescu, pentru a discuta despre campania pentru prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca sustine PMP si ca Elena Udrea a fost “un ministru bun” si este “un om pragmatic, extrem de loial”, caruia ii sustine categoric candidatura la Presedintie.

Udrea i-a multumit, intr-o conferinta de presa, lui Traian Basescu pentru sustinerea publica pe care i-o acorda acum si in toata carierea ei de om politic si a aratat ca va sustine continuarea reformelor incepute in mandatul presedintelui, dar, in acelasi timp, va “adauga personalitatea, caracterul si proiectele proprii”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img