Dragnea il contrazice pe Melescanu: Adoptarea euro in 2022, o dorinta fireasca, dar nu exista un proiect asumat

0
36
Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a precizat marti ca adoptarea monedei euro in 2022 reprezinta o dorinta fireasca, dar a subliniat faptul ca nu exista un demers guvernamental asumat in acest sens si ca nu se avanseaza termene doar de dragul de a le avansa.

Solicitat sa comenteze declaratiile ministrului de Externe, Teodor Melescanu, care a anuntat un termen pentru posibila adoptare a monedei euro in 2022 si intrebat daca este vorba de un proiect asumat, discutat, sau doar de o dorinta, Dragnea a raspuns: „E o dorinta, o dorinta fireasca”.
„Ca sa vorbim de un proiect asumat trebuia sa fie o analiza serioasa a majoritatii, a intregului Parlament, a BNR, a Guvernului, o discutie cu Presedintia. Este o dorinta a noastra a tututor, dar nu este un proiect foarte usor si nu ne putem juca cu el, adica nu putem sa avansam termene doar de dragul de a avansa termene”, a spus Dragnea.
Intrebat daca se initiaza vreun demers la nivel guvernamental in acest sens, Dragnea a raspuns: „Din cate stiu eu, nu. Si nu cred ca a inceput cineva o asemenea aventura”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.