duminică, 26 mai, 2024

Dragnea, pus la zid după ce a afirmat că protestul din 10 august a fost finanțat din străinătate: ‘Nici măcar ăia din PSD nu mai înghit balivernele’

Distribuie:

Publicat:

Radu Banciu a vorbit duminică la B1 Tv despre faptul că Liviu Dragnea a declarat că protestul diasporei din 10 august a fost finanţat din străinătate şi că săptămâna viitoare vor ieşi dovezi în acest sens.

”Chiar și dacă ar avea dreptate Liviu Dragnea, ar avea dreptate numai de formă, nu în fond, întrucât iarăși se încearcă denaturarea adevărului și a esențialului în acest subiect. (…) Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, nici măcar ăia din PSD nu mai înghit astăzi balivernele lui Liviu Dragnea. Nu-l mai înghit nici ăia”, a comentat Banciu.

”Nu astea sunt elementele, domnul Dragnea. Veniți și explicați-ne când o să vă apucați de treabă. Dacă erați așa de tare, trebuia deja Brașov-Comarnic să fie făcută. (…) Nu poți face între București și Brașov o autostradă? O să ajungem la 200 de ani, la 300 de ani de existență a României. Tu nu ai o autostradă București-Brașov?”, a mai spus Radu Banciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img