sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Dragos Patraru, ATAC la televiziunea unde este angajat: “Avem voie sa vorbim aici despre…”

Distribuie:

Publicat:

Dragos Patraru a reluat emisiunea de satira “Starea Natiei“. In stilul caracteristic, Patraru nu menajeaza deloc televiziunile care ii gazduiesc show-ul.

“Despre domnul Iohannis avem voie sa vorbim aici, la TVR? Intreb, sa stiu, ca ieri si alaltaieri s-a nimerit sa nu fie. Ia, ia, copii, mai incet acolo. Inteleg ca sunteti bucurosi ca incepe scoala, insa domnul presedinte are nevoie de odihna,” si-a inceput Dragos Patraru partea din emisiune in care a vorbit despre vizita pe care presedintele Romaniei o va face la New York, dar si despre achizitiile de armament facute de tara noastra.

Dragos Patraru s-a aflat in mijlocul unor adevarate controverse dupa ce a criticat in emisiunile sale atat TVR si Digi 24, acolo unde realiza show-ul de divertisment. In ambele cazuri, Patraru a decis sa incheie colaborarea, pentru ca in cele din urma sa se intoarca la televiziunea publica.

Ultima data, realizatorul a criticat in termeni duri postul Digi dupa ce subiectul dosarului RCS-Intact a fost ignorat in totalitate la jurnalele de stiri, desi in spatiul public circula o inregistrare compromitatoare, amplu discutata pe toate canalele de stiri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img