DRAMA unui copil din BARLAD: „Ma simt de parca nu am familie”

Publicat:

Clipe dramatice pentru un copil de doar 11 ani. Baiatul a fost abandonat chiar de propriul tata, in Barlad. A fost lasat pe o banca cu bagajele langa el si cu un carnet de note in mana. A stat ore in sir in frig si flamand pana cand un angajat de la un centru de minori si-a dat seama ca a fost abandonat si a venit sa-l ia, informeaza Romania TV.

Toni are doar 11 ani, dar inca de mic a trecut prin momente cumplite. La doar trei ani a fost abandonat de mama lui din Arges si dat in asistenta maternala care l-a crescut mai bine de 7 ani.

Acum o luna, instanta a decis sa fie reintegrat in familie, iar tatal sau natural l-a luat de la femeia care avea grija de el. Copilul spera ca in sfarsit va avea un parinte.

„Prima data a fost bun, mi-a spus ca o sa am o familie, o mama si o sora. Am stat in Italia trei saptamani. Apoi tatal meu mi-a zis sa merg in Romania cu el. Mi-a dat bagajele si mi-a spus sa stau sa astept o doamna”, a spus copilul.

Concubina tatalui nu l-a vrut si pe baiat langa ea in Italia. Soarta lui a luat iar o intorsatura de neasteptat. Propriul tata i-a facut bagajele, l-a adus din nou in tara si l-a abandonat pe o banca. A mers apoi la centrul de minori si, fara remuscari, le-a povestit angajatilor de acolo despre un copil care nu s-ar mai intelege cu parintii lui si care ar trebui sa fie luat in centru. Dupa ore bune de stat in frig, baiatul a fost gasit si s-a aflat intreaga drama.

„Ma simt de parca… nu am familie”, a spus micutul.

„Am facut legatura ca acest copil a fost abandonat. Mi-am dat seama ca acest comportament a fost premeditat”, a declarat Ionut Bratianu, psiholog centru minori Barlad.
Baiatul este in stare de soc, iar tot ce isi doreste acum este ca de sarbatori sa ajunga la femeia care l-a crescut mai bine de 7 ani. Politistii incearca acum sa-l gaseasca pe tatal baiatului.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img