Dramatic! Un ieșean a rămas fără casă pentru o datorie de cateva mii de lei! Banca l-a executat, iar bărbatul a rămas pe drumuri!

0
47

Un pensionar din județul Iași susține că a rămas fără casă și că, acum, are și poprire pe pensie. Asta, după ce a avut „îndrăzneala” să facă un credit bancar. Ieșeanul afirmă că a fost obligat să semneze două angajamente de plată și că nu și-a mai permis să achite ratele.

Un bărbat din județul Iași, Valerică Matei, susține că a ajuns să își piardă casa. El mai afirmă că i-a fost pusă poprire și pe pensie, în condițiile în care a achitat mare parte din creditul contractat. Povestea tragică a bărbatului care locuiește în Hârlău începe în cursul anului 2006. „Pe 6 iulie 2006 am făcut un credit de 10.000 de euro la Bancpost. Am achitat ratele până când au ramas circa 5.000 de euro de plată. Din diverse motive, nu am mai putut plăti ratele la timp”, relatează pensionarul. Potrivit acestuia, din acel moment, el a început să fie căutat de o firmă care se ocupă cu recuperarea debitelor.

continuarea pe bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.