duminică, 3 martie, 2024

Drulă EXPLICĂ pe înțelesul săracilor care muncesc: a devenit MILIONAR în doar o oră, cu NIȘTE CLICK-uri

Distribuie:

Publicat:

Munciți și abia reușiți să vă plătiți facturile? Ghinion! Unii oameni politici din România au găsit soluția penru a se îmbogăți cu minim efort. Cătălin Drulă, fostul ministru al Transporturilor, a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate Româniatv.net cum a ajuns milionar peste noapte, chiar în timp ce era ministru la Transporturi.

„Explicaţia este foarte simplă. Înainte să intru în politică am fost unul dintre primii colaboratori ai unui start-up american în domeniul dronelor care livrează automat pachete. Ca unul dintre primii colaboratori am avut opţiunea să achiziţionez nişte acţiuni la această companie în anul 2016.

Aceste acţiuni sunt în toate declaraţiile mele de avere din momentul în care am ocupat o poziţie publică.

Între timp, start-up-ul respectiv a devenit ceea ce numeşte un unicorn (…) adică o companie care are o valoare de piaţă de peste un miliard de dolari. Undeva la trei miliarde (de dolari) este estimată în prezent. Anul trecut, în 2021, am vândut prima oară o parte din aceste acţiuni – aproximativ 20% dintre acţiunile pe care le deţin”, a declarat Cătălin Drulă, pentru Româniatv.net.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img