luni, 29 aprilie, 2024

Ecaterine și Dimitri, dezvăluiri despre certurile din relația lor. Cine pornește discuțiile de obicei: „Dacă mă enervez și eu …”

Distribuie:

Publicat:

Ecaterine și Dimitri formează un cuplu în viața personală, dar și pe scenă de ani de zile, dar relația lor nu este lipsită de probleme. Cei doi au dezvăluit de la ce pornesc certurile lor și cine le inițiază de obicei, în cadrul celei mai recente apariții la Antena Stars.

Sunt împreună de ani de zile și formează o echipă de succes pe scenă, dar relația lor are și momente mai neplăcute. Artiștii Ecaterine și Dimitri au mărturisit că micile certuri sunt la ordinea zilei între ei, iar artista este de cele mai multe ori cea care se aprinde mai repede. Aparent, este vorba despre lucruri minore.

Ecaterine și Dimitri, despre certurile din relația lor

Ecaterine a recunoscut că ea este cea care pornește conflictele de obicei, dar a menționat că îi și trece supărarea foarte repede, tot ea fiind cea care inițiază împăcarea de după.

În încercarea de a explica ce fel de certuri există în relația lor, cei doi au dat ca exemplu o discuție aprinsă care a avut loc în această dimineață între ei. Totul a pornit de la traseul pe care l-au urmat pentru a ajunge la filmare. Se pare că artista și partenerul ei au opinii diferite cu privire la cât de bune sunt recomandările de pe Google Maps.

„De dimineață ne-am certat din cauza traseului, pentru că eu nu am vrut să ascult de Google Maps și el merge orb cu Google Maps. Dacă Google zice prin munți, prin oceane, acolo se duce.”, a spus Ecaterine, la Antena Stars.

„Ea își alege traseul cel mai frumos. (…) Ea nu ascultă deloc, e foarte neascultătoare. Nu are încredere în nimeni. (…) Dacă mă enervez și eu …”, a menționat Dimitri, ușor amuzat de situație.

Din fericire, cei doi se declară fericiți împreună, iar micile neînțelegeri nu le afectează relația.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img