luni, 6 mai, 2024

El este MONSTRUL care ar fi ucis, tranşat şi incendiat fetele din Caracal – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Dincă este bărbatul din Caracal în locuinţa căruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu carne, despre care se crede că sunt rămăşiţele Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri dimineaţă, după ce a urcat într-o maşină de ocazie.

DEMISIA! Fetita OMORATA a sunat de TREI ORI la 112! Operatorii au stat de vorba timp de 20 de minute

La această oră, oamenii legii continuă verificările în locuinţa bărbatului. Acesta este principalul suspect şi în cazul dispariţiei, Mihaelei Luiza Melencu, din comuna Dioşti, judeţul Dolj.

Cinci pungi de carne au fost găsite de anchetatori, vineri dimineaţa, în congelatorul bărbatului în vârstă de 65 din Caracal, taximetrist de ocazie, potrivit unor surse. Totodată, în autoturismul acestuia a fost găsit un cercel, despre care se bănuieşte că ar fi al Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri.

Anchetatorii au mai găsit în locuinţa situată pe strada Craiovei din Caracal mai mulţi dinţi ce par a fi de om.

O percheziţie domiciliară a fost defăşurată, vineri dimineața, în Caracal, la locuinţa bărbatului a cărui maşină a fost văzută pe camerele de supraveghere luând-o la ocazie pe tânără.
Acţiunea este desfăşurată în cazul tinerei în vârstă de 15 ani din Dobrosloveni, dispărută în cursul zilei de miercuri.

Potrivit unor surse, este vorba despre locuința unui bărbat în vârstă de 65 de ani, care practică taximetrie de ocazie, în Caracal.

Aceleași surse susțin că, într-adevăr, în gospodăria respectivă, într-un butoi, au fot găsite oseminte, care au fost ridicate de medicii legişti. Încă nu se ştie dacă este vorba despre resturi umane, o expertiză medico-legală urmând să stabilească acest lucru.

Vecinii spun că bărbatul de 65 de ani era foarte masiv, că era divorţat şi că avea o maşină cu care pleca dimineaţa şi venea seara.

Anchetatorii ar fi ajuns la locuinţa bărbatului din Caracal datorită telefonului fetei care avea sistemul de localizare GPS activat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img