sâmbătă, 4 mai, 2024

Ela Craciun a facut 5 teste babesti ca sa afle sexul copilului

Distribuie:

Publicat:

Ela Craciun a facut 5 teste babesti ca sa afle sexul copilului. Vedeta marturiseste ca a fost atat de curioasa sa afle daca va avea fetita sau baietel, inainte de examenul medical care dezvaluie acest lucru, incat a apelat chiar la metode babesti care sa ii ofere informatia de care avea nevoie.

“Atunci cand afli ca o sa fii mamica esti cuprinsa de un amalgam de sentimente. Esti fericita, speriata, entuziasmata, te simti binecuvantata. Cel mai important lucru la care te gandesti este firesc, ca iti doresti sa fie sanatos. Dar apoi, prima intrebare care incolteste in mintea ta e „oare ce va fi? fata sau baiat? Eu am deja si fetita si baietel, asa ca nu pot sa spun ca imi doream ceva anume. Dar asta nu inseamna ca nu sunt curioasa sa aflu ce ma asteapta. Pana la vizita la medic unde voi afla oficial sexul copilului, am zis sa ma distrez putin cu niste tehnici babesti. Cred ca multe mamici au trecut prin aceeasi experienta. Iata ce am facut.

 Testul 1. Pulsul bebelusului. Se spune ca daca inima bebelusului are pana in 140 de batai pe minut, atunci atunci ar fi baietel. Daca are peste, atunci ar putea fi fetita. In cazul meu, a avut 159 de batai pe minut. Prin urmare, pana acum, 1-0 pentru varianta fetita.

Testul 2. Bicarbonatul de sodiu. Punem intr-un recipient bicarbonat de sodiu, peste care adaugam foarte putina urina proaspat recoltata. Daca va face bulbuci ca un suc acidulat, atunci s-ar putea sa fie baiat, daca nu, fata. In cazul meu nu a facut, deci, pana acum 2-0 pentru varianta fetita.

 Testul 3. Calendarul chinezesc. Ei spun ca este o metoda 100% verificata. Analizezi tabelul lor si, in functie de varsta ta si de luna cand ai conceput bebelusul, vei afla ce vei avea. Am facut si acest test si tot fetita mi-a dat rezultatul.

 Testul 4. Testul verighetei. Stai intinsa si deasupra ta cineva penduleaza verigheta agatata de o ata lunga. Daca se misca in cercuri, atunci e fata, daca se misca stanga-dreapta e baiat. In cazul meu, prima varianta. Deci 4-0 pentru fetita.

 Testul 5. Testul cu sarea. Se spune ca daca cineva iti presara sarea pe cap, fara sa stii, iar tu duci mana la nas si stranuti, atunci e baiat. Ei bine, asa am patit eu, deci, in sfarsit 1 punct si pentru varianta baietel. Tragand linie, se pare ca voi avea o fetita, luand in calcul aceste superstitii. Bineinteles ca rezultatul sigur va veni abia la controlul medical. Am facut aceste cinci teste din pura curiozitate. Vom vedea insa daca rezultatul lor se potriveste cu ce imi va comunica medicul”, marturiseste Ela Craciun, care este insarcinata pentru a treia oara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img