marți, 28 mai, 2024

Emilia Ghinescu a dezvăluit secretele unui corp perfect. Cum se menține în formă artista

Distribuie:

Publicat:

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de muzică populară de la noi din țară. Interpreta reușește să impresioneze la fiecare apariție. Este o prezență elegantă, și multe dintre doamne și domnișoare o admiră pentru muzica ei, dar și pentru felul în care arată. EI bine, dacă vă întrebați cum reușește Emilia Ghinescu să aibă un corp de invidiat, artista a dat răspunsul.

Emilia Ghinescu arată senzațional. La cei 43 de ani, artista are un corp de invidiat. Deși are trei copii, și este implicată în multe proiecte și evenimente, interperta de muzică populară reușește să se mențină în formă.

Emilia Ghinescu a dezvăluit secretele unui corp perfect

Emilia Ghinescu spue că are 49 de kilograme. Interpreta de muzică populară reușește să-și mențină greutatea cu dietă echilibrată și mult sport.

 

„În primul rând vreau să spun că eu mereu am avut grijă de mine, nu acum, în ultimul timp. Acum m-am apucat de sală și am slăbit, am mai slăbit. Dar grasă nu am fost niciodată. Adică nu am depășit 58 de kilograme. Când m-am apucat de slăbit aveam 58 de kilograme, dar întotdeauna am avut grijă de felul în care arăt!”, a declarat artista pentru click.ro.

Vedeta a mai povestit și faptul că pentru o perioadă lungă de timp, nu a reușit să cântărească mai puțin de 54 de kilograme.

„De fiecare dată slăbeam, până la 54 de kilograme. La 54 de kilograme în momentul în care mă apucam să mănânc mâncare normală sau să mănânc cantitatea normală de mâncare pe care trebuia s-o mănânc, puneam înapoi dublu. Puneam foarte mult înapoi și am ajuns la 58 kg. Mi-am zis nu asta este calea prin care eu trebuie să slăbesc, trebuie să umblu la cantitate, nu la calitatea mâncării. Și am umblat într-adevăr la cantitate și am început să mănânc mult mai puțin cantitativ”, a mai povestit interpreta de muzică populară.

Cum se menține în formă artista de muzică populară

Emilia Ghinescu a mai povestit că, timp de o lună, a avut mese fixe, cu gustări. Și că de multe ori, înlocuia mesele principale, cu batoane proteice.

„Eu mă simt cel mai bine la 48 de kilograme, dar nu stau tot timpul așa. Dimineața, de exemplu, am 48 de kilograme, 48,3-48,5. Acum fac foarte mult sport și cred cu tărie că este cea mai importantă chestie pe care o poate face orice om care vrea să se întrețină: Să facă foarte mult sport!”, spune interpreta de muzică populară.

Pe lângă faptul că a avut mare grijă la ceea ce a mâncat, Emilia Ghinescu spune că face sport de minim 4 ori pe săptămână și petrece cam 2 ore în sala de fitness.

„Cine se uită la mine își dă seama că merg la sală că se văd mușchii foarte definiți. Sportul, o dietă echilibrată, asta contează foarte mult, să mănânc ceea ce trebuie. Nu spun că nu mă mai răsfăț și eu cu un dulce, dar dulcele ăla pe care îl iau este ori o plăcintă cu mere, ceva light, nu ceva cu foarte multe creme, să fie foarte consistent"., a mai spus ea.

Emilia Ghinescu are o singură operație estetică, mai exact implant mamar. Vedeta a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că a fost nevoită să apeleze la o astfel de procedură, mai ales că a adus pe lume trei copii, însă a mărturisit că la nivelul feței nu are nicio operație estetică.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img