Episcopia Hușilor, prin Asociația Filantropia Ortodoxă Huși, este alături de refugiați

0
74

În seara zilei de luni, 28 februarie 2022, 16 refugiați au fost cazați la Mănăstirile „Schimbarea la Față” și Moreni și au primit masă și toate cele necesare. Cu binecuvântarea Părintelui Episcop Ignatie, Episcopia Hușilor le-a oferit acestora și sprijin financiar și spiritual.

„Am fost aseară în Vama Albița, alături de colegi de la Centrul Eparhial și de angajații și voluntarii Asociației Filantropia Ortodoxă Huși, cu pachete de alimente și obiecte de strictă necesitate pe care le-am împărțit refugiaților ce tranzitează Vama Albița. Asigurăm, totodată și translatori, iar  pe două familii cu mai mulți copii, fără mijloc propriu de transport, voluntarii noștri i-au transportat până la București.

Suntem prezenți și astăzi (n.n. 1 martie 2022) în Vamă pentru a oferi alimente, suport moral și financiar refugiaților. De asemenea, Episcopia Hușilor pune la dispoziție o Ambulanță cu asistent medical pentru cazurile care ar necesita un astfel de serviciu”, a precizat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Huși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.